Urządzenia i Akcesoria
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
24 stuks
Składniki
-
bloem en iets meer om te bewerken400 g
-
water220 g
-
gedroogde gist (7 g)1 zakje
-
olijfolie en iets meer om te kleuren35 g
-
zout1 ½ tl
-
uien gehalveerd50 g
-
verse peterselie½ bos
-
rode paprika's in stukken150 g
-
verse champignons100 g
-
tomatenpuree20 g
-
harissa saus½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
149.7 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
346.7 kJ /
82.9 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
14.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan lekkernijen
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Brak ocen
Glutenvrije gevulde pepers
Brak ocen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Brak ocen
Gestoomde Chinese groenten
30 min
Soba noodle mee goreng
40 min
Kurkuma schillen
Brak ocen
Marshmallows
2 godz. 30 min
Paella met kidneybonen
55 min
Wraps met jalapeño, kip en sla
30 min
Curryworst en linzen
1 godz.
Vegan Lasagne met Linzen
Brak ocen
Portugees brood (Pão de água)
3 godz. 30 min