Urządzenia i Akcesoria
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
24 stuks
Składniki
-
bloem en iets meer om te bewerken400 g
-
water220 g
-
gedroogde gist (7 g)1 zakje
-
olijfolie en iets meer om te kleuren35 g
-
zout1 ½ tl
-
uien gehalveerd50 g
-
verse peterselie½ bos
-
rode paprika's in stukken150 g
-
verse champignons100 g
-
tomatenpuree20 g
-
harissa saus½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
149.7 mg
Białko
2.6 g
Kalorie
346.7 kJ /
82.9 kcal
Tłuszcz
1.8 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
14.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vegan lekkernijen
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Virgin appel cider old fashioned
Ninguna valoración
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Ninguna valoración
Vegan Caesar saladedressing
40min
Zwarte rijst met mosselen, ontbijtspek en kerstomaten
50min
Zoetzure dhal
Ninguna valoración
Aardappelkoekjes
45min
Bao met pulled champignon in BBQ saus
1h 15min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Ninguna valoración
Snelle chocolade amandel fudge
Ninguna valoración
Amandelmelk
10min
Thaise burgers
35min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1h