
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 c. à soupe de graines de lin
- 70 g d'eau tiède
- 50 g de chocolat fondant en morceaux (2cm)
- 100 g de cacahuètes grillées à sec non salées
- 210 g de lait d'amande
- 150 g de farine d'avoine
- 130 g de farine d'amande
- 2 pincées de cannelle en poudre
- 40 g de sucre de canne de sucre de coco ou de panela
- 1 c. à café de levure chimique
Décoration des biscuits
- 300 g d'eau
- 30 g de chocolat en morceaux (2 cm)
- ½ c. à café d'huile neutre (par ex. : l'huile de noix de coco)
- Wartości odżywcze
- na 20 morceaux
- Kalorie
- 2643.7 kcal / 11061.3 kJ
- Białko
- 79.4 g
- Tłuszcz
- 165 g
- Węglowodany
- 246.9 g
- Błonnik
- 48.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 31.4 g
- Sód
- 1218.2 mg