Biscuits cacahuètes aux pépites de chocolat

Biscuits cacahuètes aux pépites de chocolat

4.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
20 morceaux

Składniki

  • 2 c. à soupe de graines de lin
  • 70 g d'eau tiède
  • 50 g de chocolat fondant en morceaux (2cm)
  • 100 g de cacahuètes grillées à sec non salées
  • 210 g de lait d'amande
  • 150 g de farine d'avoine
  • 130 g de farine d'amande
  • 2 pincées de cannelle en poudre
  • 40 g de sucre de canne de sucre de coco ou de panela
  • 1 c. à café de levure chimique
Décoration des biscuits
  • 300 g d'eau
  • 30 g de chocolat en morceaux (2 cm)
  • ½ c. à café d'huile neutre (par ex. : l'huile de noix de coco)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 20 morceaux

Sód 1218.2 mg
Białko 79.4 g
Kalorie 11061.3 kJ / 2643.7 kcal
Tłuszcz 165 g
Błonnik 48.3 g
Tłuszcz nasycony 31.4 g
Węglowodany 246.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...