Biscuits cacahuètes aux pépites de chocolat

Biscuits cacahuètes aux pépites de chocolat

4.5 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
20 morceaux

Składniki

  • de graines de lin
    2 c. à soupe
  • d'eau tiède
    70 g
  • de chocolat fondant en morceaux (2cm)
    50 g
  • de cacahuètes grillées à sec non salées
    100 g
  • de lait d'amande
    210 g
  • de farine d'avoine
    150 g
  • de farine d'amande
    130 g
  • de cannelle en poudre
    2 pincées
  • de sucre de canne de sucre de coco ou de panela
    40 g
  • de levure chimique
    1 c. à café
Décoration des biscuits
  • d'eau
    300 g
  • de chocolat en morceaux (2 cm)
    30 g
  • d'huile neutre (par ex. : l'huile de noix de coco)
    ½ c. à café

Wartości odżywcze na 20 morceaux

Kalorie 2643.7 kcal / 11061.3 kJ
Białko 79.4 g
Tłuszcz 165 g
Węglowodany 246.9 g
Błonnik 48.3 g
Tłuszcz nasycony 31.4 g
Sód 1218.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...