
Urządzenia i Akcesoria
Fruits enrobés de chocolat sans allergène
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
20 portion
Składniki
-
de pépites de chocolat noir sans produits laitiers225 g
-
huile de noix de coco2 c. à thé
-
fruit en tranches pour servir (par exemple, mangue, banane, ananas, kiwi, mandarine, papaye, pommes)570 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
79.7 kcal /
333.5 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
5.3 g
Węglowodany
7.4 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Sód
3.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Collations sans allergènes
8 Przepisów
Kanada
Kanada