Fruits enrobés de chocolat sans allergène

Fruits enrobés de chocolat sans allergène

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
20 portion

Składniki

  • de pépites de chocolat noir sans produits laitiers
    225 g
  • huile de noix de coco
    2 c. à thé
  • fruit en tranches pour servir (par exemple, mangue, banane, ananas, kiwi, mandarine, papaye, pommes)
    570 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 79.7 kcal / 333.5 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 5.3 g
Węglowodany 7.4 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 3.1 g
Sód 3.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...