Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina
TM6 TM5 TM31

Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina

4.3 (45 ocen)

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 100 g di carota, pelata e a pezzi
  • 80 g di sedano a pezzi
  • 100 g di burro a pezzi + q.b.
  • 800 g di acqua
  • 2 cucchiai di dado per brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di sale
  • 500 g di cavolo nero a listarelle
  • 3 panini a fette
  • 250 g di Fontina a tocchetti

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
2329.3 kJ / 556.8 kcal
Białko
23.8 g
Węglowodany
30.8 g
Tłuszcz
39.7 g
Tłuszcz nasycony
21.4 g
Błonnik
6.4 g
Sód
1122.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy