Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina

Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina

4.3 72 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 spicchio di aglio
  • 100 g di cipolla a pezzi
  • 100 g di carota pelata e a pezzi
  • 80 g di sedano a pezzi
  • 100 g di burro a pezzi + q.b.
  • 800 g di acqua
  • 2 cucchiai di dado per brodo vegetale
  • 1 cucchiaino di sale
  • 500 g di cavolo nero a listarelle
  • 3 panini a fette
  • 250 g di Fontina a tocchetti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1122.7 mg
Białko 23.8 g
Kalorie 2329.3 kJ / 556.8 kcal
Tłuszcz 39.7 g
Błonnik 6.4 g
Tłuszcz nasycony 21.4 g
Węglowodany 30.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...