Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina

Zuppa di pane, cavolo nero e Fontina

4.3 66 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • spicchio di aglio
    1
  • di cipolla a pezzi
    100 g
  • di carota pelata e a pezzi
    100 g
  • di sedano a pezzi
    80 g
  • di burro a pezzi + q.b.
    100 g
  • di acqua
    800 g
  • di dado per brodo vegetale
    2 cucchiai
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di cavolo nero a listarelle
    500 g
  • panini a fette
    3
  • di Fontina a tocchetti
    250 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 556.8 kcal / 2329.3 kJ
Białko 23.8 g
Tłuszcz 39.7 g
Węglowodany 30.8 g
Błonnik 6.4 g
Tłuszcz nasycony 21.4 g
Sód 1122.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...