Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 210 g caju
- 170 g tâmaras s/ caroço
- 100 g noz
- 100 g óleo de coco
- 50 g sumo de limão (1 unid. aprox.)
- 150 g leite de coco
-
120
g xarope de agave
lub 120 g xarope de ácer - 200 g compota de morango
- 50 g água, mais q.b. p/ hidratar
- 100 g mix de bagas frescas (framboesas, amoras silvestres, etc.)
- Wartości odżywcze
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1548 kJ / 370 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 38.3 g
- Tłuszcz
- 23.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.8 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 10.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Batido proteico de banana e amendoim
5 Min
Pão mediterrâneo sem glúten
1 Std. 15 Min
Marinada Tandoori
10 Min
AVEIA (papas de aveia, smoothie de cenoura e laranja e muffins de chocolate e aveia)
45 Min
Bolo de cuscuz com fruta
1 Std. 50 Min
Pavlova vegan
2 Std. 45 Min
Copinhos vegan de gelado de manteiga de amendoim e banana
6h 30min
Queijo de café
4 godz. 10 min
Gelado vegan de coco e café com brownies e molho de chocolate
9h 30min
Muffins de mirtilo e queijo vegan
1 Std. 20 Min
Cheesecake de cereja vegan
5 Std.
Salada de maçã e grão
20 Min