Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g gepelde amandelen
- 50 g lente-uien, in stukken
- 50 g olijfolie
- 300 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (2 cm)
- 1200 g water
- 2 kippenbouillonblokjes (elk voor 0,5 l)
- 200 g droge pasta, type farafalle
- 300 g wortelen, in stukken (4 mm)
-
200
g bevroren doperwten
lub 200 g verse doperwten - 30 g azijn
- 5 g geraspte citroenschil
- 100 g roomkaas
- ¼ - ½ tl zout
- ¼ - ½ tl gemalen peper
- 60 g sla, in plakjes
- 60 g verse jonge spinazie
- 20 g lente-uien, in dunne plakjes, als afwerking
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1721.5 kJ / 411.5 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 38.3 g
- Tłuszcz
- 19.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.1 g
- Błonnik
- 5.6 g
- Sód
- 291.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boemkool buffalo hapjes
Brak ocen
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 Min
Kipspiesjes met citroendressing en zomerse salade
30 Min
Azteca taart
1 Std.
Courgette en ham lasagne
1h 5min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Brak ocen
Warme aardappelen salade met de Peeler
Brak ocen
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 Min
Geroosterde wortelen met tijm en munt met de Peeler
30 Min
Koken van witte langkorrelige rijst
35 Min
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 Min
Geroosterde aardappelen met rozemarijn en knoflook
1 Std. 10 Min