Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g zachte mosterd
- 60 g koolzaadolie
- 50 g veenbessensap
- 40 g rode wijnazijn
- 400 g watermeloen, zonder zaden, 100 g in grote stukken en de rest in blokjes (2 cm)
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 500 g water
- 250 g witte asperges, geschild, in stukken (4-5 cm)
- 250 g groene asperges, onderste derde geschild, in stukken (4-5 cm)
- 1 ijsbergsla, in stukken
- 125 g mozzarella, verkruimeld
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1244 kJ / 298 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spinazierisotto met asperges
40min
Haverkoekjes op een stokje
1h 30min
Rabarber, gember en citroen risotto
Brak ocen
Avocadotartaar met ei en zalm
45min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35 Min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35 Min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20 min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55min
Koken van speltgraan
Brak ocen
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30min
Roomkaasspread met radijsjes
5 min