Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g zachte mosterd
- 60 g koolzaadolie
- 50 g veenbessensap
- 40 g rode wijnazijn
- 400 g watermeloen, zonder zaden, 100 g in grote stukken en de rest in blokjes (2 cm)
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen peper
- 500 g water
- 250 g witte asperges, geschild, in stukken (4-5 cm)
- 250 g groene asperges, onderste derde geschild, in stukken (4-5 cm)
- 1 ijsbergsla, in stukken
- 125 g mozzarella, verkruimeld
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1244 kJ / 298 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Koolstoofpot met kalkoen
Brak ocen
Spinazierisotto met asperges
40 Min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 Min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Brak ocen
Kleine aspergeflans
55 Min
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Brak ocen
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 Min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 Min
Verse zomerse loempia’s
30 Min
Slasapje
Brak ocen
Curryworst en linzen
1 Std.
Zwarte spaghetti met garnalen
45 Min