Carottes rôties au thym et à la menthe (avec le Peeler)

Carottes rôties au thym et à la menthe (avec le Peeler)

4.0 3 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 30 g d'huile d'olive extra vierge
  • ¼ - ½ c. à café d'ail en poudre
  • ¼ c. à café de poudre de paprika
  • ¼ c. à café de sel
  • du poivre noir moulu selon vos goûts
  • 800 g de carottes de gros calibre, en morceaux uniformes (5 cm)
  • 1110 g d'eau
  • des feuilles de menthe fraîche pour garnir
  • des feuilles de thym frais pour garnir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 293.7 mg
Białko 1.9 g
Kalorie 607 kJ / 145.1 kcal
Tłuszcz 7.4 g
Błonnik 5.6 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 19.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...