![Caramel liquide Caramel liquide](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3B4582DF-488B-4DB7-892E-B95414FEC443/Derivates/a13f3628-c0cc-4eb4-b0f9-acab48a96823.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g de sucre en poudre
- 1090 g d'eau
- 1 c. à café de jus de citron
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1402 kJ / 335 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 85 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cristallisation du chocolat
15min
ATELIER menu 1
1 godz.
Cuisson du riz basmati
35 min
Caramel liquide
25min
Sauce au caramel
1ч. 30 мин.
Caramel au beurre salé
1ч. 45 мин.
Poires au sirop sous-vide
45 min
Gelée de pomme
4h
Yaourt nature au Varoma
12h
Cuisson du riz long blanc
35 min
Crème pâtissière XXL
15min
Sucre glace (200 g)
5min