Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de fraises, coupées en morceaux
- 50 g de sucre en poudre
- 1 blanc d'œuf
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 210.2 kJ / 49.5 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 11.3 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 10.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème au praliné
2h 20min
Crème dessert saveur madeleine
20 min
Nice cream à la banane et vanille
12h 10 min
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25 Min
Mousse à la fraise sans œufs
3h
Sirop apaisant au miel et au safran
1 Std.
Crèmes aux framboises
4 Std. 25 Min
Mousse de fraises et framboises
20 min
Pâte à tartiner aux speculoos
10 min
Dôme glacé au yaourt, à la fraise et à la myrtille
10 min
Mousse de fraise
4h 15 min
Glace à la fraise façon italienne
40 Min