Carciofi stufati

Carciofi stufati

4.4 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 80 g di taralli
  • 2 spicchi di aglio
  • 6 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 4 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
  • 2 pizzichi di timo secco
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 900 g di cuori di carciofo a spicchi
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 9.2 g
Kalorie 1494 kJ / 357 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 12.9 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Węglowodany 21.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...