Urządzenia i Akcesoria
Wegańskie mini bezy Pavlova z kokosową bitą śmietaną
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 sztuki
Składniki
-
75 g cukru
-
4 łyżeczki cukru wanilinowego2 łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
90 g wody z ciecierzycy, z puszki (aquafaby) schłodzonej (patrz wskazówka)
-
1 ½ łyżki octu jabłkowego
-
200 g śmietanki kokosowej do ubijania (patrz wariant)
-
mieszane owoce, świeże pokrojone w kostkę, do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Sód
68 mg
Białko
3 g
Kalorie
1204 kJ /
288 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
17.9 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ZERO WASTE
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Ciasto na pizzę na odrobinie drożdży
23 godz. 10 min
Pavlova z kremem kawowym i malinami
8 godz. 40 min
Mini bezy Pavlova z kremem Oreo® i malinami
4 godz. 10 min
Dekonstruowana tarta z truskawkami i kremem waniliowym
6 godz. 25 min
Tort bezowy z owocami
5 godz. 25 min
Panierowana cebula bhaji
30 min
Mus truskawkowy z jogurtem
4 godz. 30 min
Tort z bitą śmietaną, truskawkami i malinami
2 godz. 40 min
Podwójna Pavlova z owocami jagodowymi
5 godz. 30 min
Tarta z waniliową bitą śmietaną i sosem karmelowym
3 godz.
Tort bezowy z kremem z kawą zbożową
12 godz. 5 min
Tort bezowy z kremem budyniowym i sosem malinowym
4 godz. 40 min