
Urządzenia i Akcesoria
Wegańskie mini bezy Pavlova z kokosową bitą śmietaną
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 sztuki
Składniki
-
cukru75 g
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM2 łyżeczki
-
wody z ciecierzycy, z puszki (aquafaby) schłodzonej (patrz wskazówka)90 g
-
octu jabłkowego1 ½ łyżki
-
śmietanki kokosowej do ubijania (patrz wariant)200 g
-
mieszane owoce, świeże pokrojone w kostkę, do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
288 kcal /
1204 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
17.9 g
Sód
68 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ZERO WASTE
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Ciasto na pizzę z pesto z suszonych pomidorów
2 godz. 30 min
Ciasto na pizzę na odrobinie drożdży
23 godz. 10 min
Pavlova z kremem kawowym i malinami
8 godz. 40 min
Mini bezy Pavlova z kremem Oreo® i malinami
4 godz. 10 min
Wegańskie mini Pavlovy z owocami
2 godz. 45 min
Tort bezowy z owocami
5 godz. 25 min
Walentynkowa Pavlova
5 godz.
Biszkopt migdałowy (bezglutenowy)
4 godz.
Lody marmurkowe
11 godz. 30 min
Lody truskawkowo-jogurtowe
25 min
Ciasto z truskawkami i bitą śmietaną
2 godz. 20 min
Kokosowa bita śmietana
5 min