ZERO WASTE

9 Przepisów

Czy na pewno chcesz to wyrzucić? Banany z brązową skórką. Chleb, który zrobił się czerstwy lub masz go za dużo. Wczorajsze purée ziemniaczane, resztki warzyw w lodówce czy woda z puszki po ciecierzycy. Chcemy ograniczać marnowanie żywności i mamy dla Ciebie przepisy, dzięki którym kreatywnie wykorzystasz swoje resztki z korzyścią dla środowiska i domowego budżetu.

Wegańska zupa bananowa z curry

Wegańska zupa bananowa z curry

4.5

30min

Kotleciki z czerstwego chleba z serem i ziołami

Kotleciki z czerstwego chleba z serem i ziołami

4.4

35min

Curry z dorszem i krewetkami

Curry z dorszem i krewetkami

4.1

40min

Placki ziemniaczane (rösti) z musem jabłkowym

Placki ziemniaczane (rösti) z musem jabłkowym

4.5

40min

Placki z purée ziemniaczanego

Placki z purée ziemniaczanego

3.6

1godz. 55min

Wegańskie mini bezy Pavlova z kokosową bitą śmietaną

Wegańskie mini bezy Pavlova z kokosową bitą śmietaną

5.0

2godz. 35min

Słodki pudding z czerstwego pieczywa z rodzynkami (Pan Bolo)

Słodki pudding z czerstwego pieczywa z rodzynkami (Pan Bolo)

4.1

1godz. 25min

Blok czekoladowy z czerstwym chlebem

Blok czekoladowy z czerstwym chlebem

4.0

5godz. 20min

Wegańskie lody bananowe z 3 składników

Wegańskie lody bananowe z 3 składników

4.9

5min