Czy na pewno chcesz to wyrzucić? Banany z brązową skórką. Chleb, który zrobił się czerstwy lub masz go za dużo. Wczorajsze purée ziemniaczane, resztki warzyw w lodówce czy woda z puszki po ciecierzycy. Chcemy ograniczać marnowanie żywności i mamy dla Ciebie przepisy, dzięki którym kreatywnie wykorzystasz swoje resztki z korzyścią dla środowiska i domowego budżetu.
Wegańska zupa bananowa z curry
30 min
Kotleciki z czerstwego chleba z serem i ziołami
35 min
Curry z dorszem i krewetkami
40 min
Placki ziemniaczane (rösti) z musem jabłkowym
40 min
Placki z purée ziemniaczanego
1 godz. 55 min
Wegańskie mini bezy Pavlova z kokosową bitą śmietaną
2 godz. 35 min
Słodki pudding z czerstwego pieczywa z rodzynkami (Pan Bolo)
1 godz. 25 min
Blok czekoladowy z czerstwym chlebem
5 godz. 20 min
Wegańskie lody bananowe z 3 składników
5 min