Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de lait de coco
- 400 g de lait écrémé
- 150 g de riz rond blanc, spécial dessert
- 80 g de sucre en poudre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1100 kJ / 263.4 kcal
- Białko
- 4.3 g
- Węglowodany
- 29.4 g
- Tłuszcz
- 14.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.5 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 46.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème dessert saveur madeleine
20 min
Bread and butter pudding
55 Min
Crème dessert au sirop d'érable
20 min
Semoule au coulis de mangue
1h 50min
Far breton aux pruneaux
1j
Crème aux chocolat, sarrasin, banane et noisettes
3h 30min
Riz au lait gratiné aux pommes
1j
Crème banane-tapioca
45 Min
Crème au chocolat, lait de coco et granola
3sa
Riz au lait crémeux
1 Std. 15 Min
Flan à la noix de coco
1 Std. 15 Min
Flan sans pâte
6h