Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1600 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 2 lomos de bacalao al punto de sal (aprox. 200 g c/u)
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 8 - 10 tiras de piel de limón
- 8 - 10 tiras de piel de naranja
- 100 g de achicoria roja
- 60 g de yogur natural
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 chorrito de aceite de oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1275 kJ / 305 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 14.4 g
- Tłuszcz
- 3.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 5752.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rollito de salmón sobre tosta con parmesano
40min
Estofado de ternera en hogaza de pan (Cocción lenta)
4h 30min
Dorada a la sal con verduras, pesto de hierbas y vinagreta de naranja
1 godz.
Tostas con entraña, huevo mollet y holandesa
40min
Tayín de salmón con salsa ras el hanout
40min
Blanqueta de ternera (Cocción lenta)
2 Std. 10 Min
Bacalao a baja temperatura con patatas rotas (Al vacío)
1h 50min
Milhojas de patatas
1h 30min
Salmón teriyaki (Al vacío)
1 godz. 20 min
Caldereta de langosta
1 godz.
Chalota dorada (100 g)
15min
Ajos crujientes y aceite de ajo
20min