Bacalao al aroma de cítricos al vacío

Bacalao al aroma de cítricos al vacío

4.2 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 raciones

Składniki

  • 1600 g de agua
  • 30 g zumo de limón
  • 2 lomos de bacalao al punto de sal (aprox. 200 g c/u)
  • 2 ramitas de tomillo fresco
  • 8 - 10 tiras de piel de limón
  • 8 - 10 tiras de piel de naranja
  • 100 g de achicoria roja
  • 60 g de yogur natural
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 1 chorrito de aceite de oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 5752.8 mg
Białko 53 g
Kalorie 1275 kJ / 305 kcal
Tłuszcz 3.5 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 14.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...