![Bacalao al aroma de cítricos (Al vacío) Bacalao al aroma de cítricos (Al vacío)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dc4c010b60a2e2d5f474675ceb8ead30/Derivates/79dc770ac88fff7eb5670f465eefbebe13ebe1d0.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1600 g de agua
- 30 g de zumo de limón
- 2 lomos de bacalao al punto de sal (aprox. 200 g c/u)
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 8 - 10 tiras de piel de limón
- 8 - 10 tiras de piel de naranja
- 100 g de achicoria roja
- 60 g de yogur natural
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 chorrito de aceite de oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1275 kJ / 305 kcal
- Białko
- 53 g
- Węglowodany
- 14.4 g
- Tłuszcz
- 3.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.1 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 5752.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flan de salmorejo
4 Std. 20 Min
Coles de Bruselas con salteado de langostinos y verduras
1 godz.
Masa de pan básica
1 godz.
Limonada
5 Min
Pechuga de pavo con cítricos (Al vacío)
3h 30min
Turrón de brie
2 Std. 15 Min
Chalota dorada (100 g)
15 min
Galletas con baño de chocolate y nueces pacanas
1 godz.
Ajos crujientes y aceite de ajo
20 min
Chalota dorada (350 g)
20 min
Cebolla dorada (80 g)
20 min
Lasaña 3.0
1 godz. 30 min