Canutillos crujientes con tartar de atún

3.0 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 unidades

Składniki

Tartar de atún
  • 400 g de lomo de atún rojo semi congelado
  • 50 g de cebolla roja en trozos
  • 20 g de salsa de soja
  • 10 g de salsa inglesa (salsa Worcestershire)
  • 30 g de aceite de sésamo
  • 1 cucharadita de semillas de sésamo tostado
  • 15 g de zumo de limón
  • 1 cucharada de cebollino fresco picado
Canutillos de masa filo
  • 6 láminas de masa filo
  • 70 g de mantequilla fundida

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 240.5 mg
Białko 12.3 g
Kalorie 907 kJ / 217 kcal
Tłuszcz 12.1 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 5.3 g
Węglowodany 14.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...