Fiambre de pavo, piquillo y pistachos

Fiambre de pavo, piquillo y pistachos

4.8 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
8 raciones

Składniki

  • 100 g de jamón cocido en dados
  • 75 g de dados de beicon ahumado
  • 600 g de pechuga de pavo sin piel ni hueso en trozos de 2-3 cm
  • 150 g de queso de Burgos en trozos
  • 20 g de pistachos (sin piel y sin sal)
  • 3 pimientos del piquillo en trozos de 1 cm
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 8 huevos de codorniz cocidos y pelados
  • 500 g de agua

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 757.9 mg
Białko 27.7 g
Kalorie 996 kJ / 238 kcal
Tłuszcz 12.2 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Węglowodany 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...