Salmone e verdure al cartoccio con riso giallo

Salmone e verdure al cartoccio con riso giallo

4.1 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
1 porzione

Składniki

  • 1 - 2 cipollotti a metà o in quarti (circa 5 cm)
  • 1 zucchina circa 70 g, a fette (circa 5 mm)
  • 10 pomodorini ciliegia
  • 1 filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische (circa 150 g)
  • 3 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco
  • 1 - 2 gocce di succo di limone, spremuto fresco
  • ¼ di limone a fette
  • 1000 g di acqua
  • 60 g di riso Parboiled
  • 15 g di uva passa
  • ½ stecca di cannella
  • 2 semi di cardamomo
  • 2 pizzichi zucchero
  • ¼ cucchiaino di curcuma in polvere

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 452.8 mg
Białko 37.1 g
Kalorie 2158.4 kJ / 515.9 kcal
Tłuszcz 21.4 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 4.9 g
Węglowodany 46.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...