Bolo do caco

Bolo do caco

4.7 7 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
16 pezzi

Składniki

  • 710 g di acqua
  • 350 g di patate americane dolci a fette sottili (peso netto senza scarti)
  • 25 g di lievito di birra fresco
  • 500 g farina tipo 0 + q.b.
  • 10 g di sale
Farcitura
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio privato dell'anima
  • 1 pizzico di sale
  • 50 g di burro

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 248.2 mg
Białko 4.1 g
Kalorie 623.8 kJ / 149.1 kcal
Tłuszcz 3.1 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Węglowodany 27.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...