Bolo do caco

Bolo do caco

4.7 6 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
16 pezzi

Składniki

  • di acqua
    710 g
  • di patate americane dolci a fette sottili (peso netto senza scarti)
    350 g
  • di lievito di birra fresco
    25 g
  • di farina tipo 0 + q.b.
    500 g
  • di sale
    10 g
Farcitura
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • spicchio di aglio privato dell'anima
    1
  • di sale
    1 pizzico
  • di burro
    50 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 149.1 kcal / 623.8 kJ
Białko 4.1 g
Tłuszcz 3.1 g
Węglowodany 27.8 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Sód 248.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...