Wersje kompatybilne
Marinatura al burro di arachidi, zenzero e arancia
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 arance grosse, preferibilmente biologiche
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di radice fresca di zenzero, pelata e a pezzi
- 50 g di salsa di soia
- 40 g di burro di arachidi
- 20 g di zucchero di canna
- 1 cucchiaino di peperoncino in polvere
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 2117 kJ / 506 kcal
- Białko
- 16.2 g
- Węglowodany
- 64.8 g
- Tłuszcz
- 20.2 g
- Błonnik
- 6.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken Kottu
30min
Riso Kashmiri
30min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Ala hodi (Patate al curry)
40min
Formaggio indiano con crema di spinaci (Saag Paneer)
13hod.
Kroketi de atun
1h
Burro agli anacardi
1h 10min
Gelato di fagioli azuki
11h 10 min
Zuppa Thenthuk
1h
Zuppa di pollo asiatica
50min
Samosas di verdure
1h 10min
Salsa satay
20 min