Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g di anatra, le cosce con osso e pelle
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 2 foglie di alloro fresche
- 150 g di prugne secche denocciolate a tocchetti
- 10 g di zucchero di canna
- 30 g di burro
- 50 g di vino rosso
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 933 kJ / 223 kcal
- Białko
- 18.6 g
- Węglowodany
- 7.1 g
- Tłuszcz
- 12.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 93 g
- Sód
- 76.3 mg
Alternatywne przepisy
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1j 30 menit
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2j
Palamita in crema di finocchio
35 Min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5h 30min
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1j 20 menit
Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli
3h 30min
Pesce spada bardato al finocchietto sottovuoto
1j 30 menit
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2j 5 menit
Seppie ripiene a Cottura Lenta con polenta bianca
5h
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Filetto di Manzo sottovuoto con salsa al Gin e pepe
2 godz. 20 min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8 Std. 45 Min