Cosce d’anatra a Cottura Lenta con salsa alle prugne

Cosce d’anatra a Cottura Lenta con salsa alle prugne

3.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 1000 g di acqua
  • 2 foglie di alloro fresche
  • 800 g di anatra le cosce con osso e pelle
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 150 g di prugne secche denocciolate a tocchetti
  • 10 g di zucchero di canna
  • 30 g di burro
  • 50 g di vino rosso

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 76.3 mg
Białko 18.6 g
Kalorie 933 kJ / 223 kcal
Tłuszcz 12.2 g
Błonnik 93 g
Tłuszcz nasycony 6.2 g
Węglowodany 7.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...