Cosce d’anatra a Cottura Lenta con salsa alle prugne
TM6

Cosce d’anatra a Cottura Lenta con salsa alle prugne

3.3 (3 oceny)

Składniki

  • 800 g di anatra, le cosce con osso e pelle
  • 1000 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 2 foglie di alloro fresche
  • 150 g di prugne secche denocciolate a tocchetti
  • 10 g di zucchero di canna
  • 30 g di burro
  • 50 g di vino rosso

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
933 kJ / 223 kcal
Białko
18.6 g
Węglowodany
7.1 g
Tłuszcz
12.2 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Błonnik
93 g
Sód
76.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy