Vegetarisk pastasalat med parmesandressing

Vegetarisk pastasalat med parmesandressing

5.0 1 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portioner

Składniki

  • skalotteløg (ca. 40 g)
    1
  • bredbladet persille, frisk kun blade
    2 kviste
  • parmesanost skåret i stykker (3 cm)
    50 g
  • mayonnaise (se tip)
    100 g
  • creme fraiche
    100 g
  • stødt tasmansk bjergpeber (se tip) eller kværnet sort peber
    ½ tsk
  • vand
    1000 g
  • salt
    1 tsk
  • pasta, tørret efter eget valg (se tip)
    250 g
  • broccoli skåret i små buketter
    200 g
  • cherrytomater hele eller skåret i halve
    250 g
  • gul peberfrugt frø fjernet og skåret i små tern (5 mm)
    1
  • basilikumblade friske, til pynt

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 577.5 mg
Białko 10.5 g
Kalorie 1624.4 kJ / 386.8 kcal
Tłuszcz 22.2 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 7.2 g
Węglowodany 34.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie