Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gnocchi di riso
- 200 g di acqua
- 100 g di farina di riso venere
- 100 g di farina tipo 1
Ragù di mormora
- 50 g di cipolla a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di acqua
- 200 g di passata di pomodoro
- 400 g di pesce mormora, a dadini (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1836.8 kJ / 439 kcal
- Białko
- 30.7 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 10.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 100.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tagliatelle di castagne al pesto di noci (senza glutine)
1j 20 menit
Formaggio vegano di semi di girasole al forno
40 min
Cassoulet di fagioli con pesto di noci a Cottura Lenta
6h
Mousse all'avocado
15min
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1j
Hummus di barbabietola (vegan)
15min
Gnocchi di patate viola con salsa al pepe rosa (per 2 persone)
55 Min
Schiacciata con salmone affumicato e bacche di goji
2h 15 min
Ragù alla soia (vegan)
40 min
Trofie al pesto (vegan)
1j 30 menit
Hummus di barbabietole
25 min
Maionese vegana
15min