Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Gnocchi di riso
- 200 g di acqua
- 100 g di farina di riso venere
- 100 g di farina tipo 1
Ragù di mormora
- 50 g di cipolla a pezzi
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di acqua
- 200 g di passata di pomodoro
- 400 g di pesce mormora, a dadini (2-3 cm)
- 1 pizzico di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1836.8 kJ / 439 kcal
- Białko
- 30.7 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 10.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 100.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gnocchi di zucca al Taleggio
1 godz. 10 min
Lasagne al radicchio e provola in vasocottura
1h 30 min
Brownies ai fagioli neri
25 Std. 20 Min
Menù: Spaghetti cavolo viola e nocciole; salmone e gamberi in vasocottura con patate; sbrisolona
1 Std.
Timballini di orzo al radicchio con gamberoni e verdure (Bimby Friend)
40 Min
Miscela di farina al cacao e frutta secca
10 Min
Tagliolini alla barbabietola con porri e scorfano (per 2 persone)
40 Min
Yogurt al té matcha con granola
40 Min
Ravioli al cacao con ripieno di ricotta e noci
1h 30 min
Lasagne primaverili (senza glutine)
3h 15min
Tigelle alle erbe aromatiche con pesto di fave
4h 40min
Black burger
5h