Urządzenia i Akcesoria
Sous-vide Steak
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1 portion
Składniki
-
New York strip steak (approx. 4-5 in. long)1
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
garlic clove crushed1
-
thyme plus extra to garnish2 sprigs
-
rosemary plus extra to garnish1 sprig
-
water (enough to fully submerge bags, not to exceed max. fill line)65 oz
-
lemon juice1 oz
-
vegetable oil1 ½ tsp
-
unsalted butter1 ½ tsp
-
steak sauce, type A.1. Sauce® to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
925.9 mg
Białko
74 g
Kalorie
2553.8 kJ /
610.4 kcal
Tłuszcz
33.7 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
11.6 g
Węglowodany
4.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 godz. 30 min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 godz. 40 min
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min
Tangzhong Milk Bread
2 godz. 35 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1 godz. 40 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Browning Pork Cubes
15 min
Browned beef cubes (medium)
15 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Sous-Vide Salmon
1 godz.