Sous-vide Steak

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
1 portion

Składniki

  • New York strip steak (approx. 4-5 in. long)
    1
  • extra virgin olive oil
    1 tsp
  • salt to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper to taste
    ⅛ tsp
  • garlic clove crushed
    1
  • thyme plus extra to garnish
    2 sprigs
  • rosemary plus extra to garnish
    1 sprig
  • water (enough to fully submerge bags, not to exceed max. fill line)
    65 oz
  • lemon juice
    1 oz
  • vegetable oil
    1 ½ tsp
  • unsalted butter
    1 ½ tsp
  • steak sauce, type A.1. Sauce® to serve

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 925.9 mg
Białko 74 g
Kalorie 2553.8 kJ / 610.4 kcal
Tłuszcz 33.7 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 11.6 g
Węglowodany 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...