
Urządzenia i Akcesoria
蘿蔔絲蝦米炒米粉
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 人份
Składniki
-
油30 克
-
蝦米1 茶匙
-
新鮮香菇 切絲15 克
-
蔥 切段10 克
-
豬里肌肉 切絲100 克
-
醬油50 克
-
糖¼ 茶匙
-
水250 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
米粉 用水沖洗,對半剪300 克
-
紅蘿蔔 切絲50 克
-
白蘿蔔 切絲100 克
-
香油10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
406 kcal /
1699 kJ
Białko
6.1 g
Tłuszcz
10.9 g
Węglowodany
72.3 g
Błonnik
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

名廚美饌
90 Przepisów
Tajwan
Tajwan