蘿蔔絲蝦米炒米粉

蘿蔔絲蝦米炒米粉

4.4 29 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 30 克
  • 蝦米
    1 茶匙
  • 新鮮香菇 切絲
    15 克
  • 切段
    10 克
  • 豬里肌肉 切絲
    100 克
  • 醬油
    50 克
  • ¼ 茶匙
  • 250 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 米粉 用水沖洗,對半剪
    300 克
  • 紅蘿蔔 切絲
    50 克
  • 白蘿蔔 切絲
    100 克
  • 香油
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 406 kcal / 1699 kJ
Białko 6.1 g
Tłuszcz 10.9 g
Węglowodany 72.3 g
Błonnik 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...