Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 油
- 1 茶匙 蝦米
- 15 克 新鮮香菇, 切絲
- 10 克 蔥, 切段
- 100 克 豬里肌肉, 切絲
- 50 克 醬油
- ¼ 茶匙 糖
- 250 克 水
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- 300 克 米粉, 用水沖洗,對半剪
- 50 克 紅蘿蔔, 切絲
- 100 克 白蘿蔔, 切絲
- 10 克 香油
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1699 kJ / 406 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 72.3 g
- Tłuszcz
- 10.9 g
- Błonnik
- 2.4 g