Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 克 紅豆, 洗淨,浸泡4小時後瀝乾
- 5 克 陳皮, 洗淨
- 1200 克 水
- 300 克 全脂牛奶
- 80 克 二砂糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1210 kJ / 289 kcal
- Białko
- 13.4 g
- Węglowodany
- 54.2 g
- Tłuszcz
- 2.9 g
- Błonnik
- 6.2 g