Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, en morceaux
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 œufs
- 20 g de poudre de stévia
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1506.6 kJ / 360.1 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 19.8 g
- Tłuszcz
- 29.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.8 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 89.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fondant aux deux chocolats
3h
Pain express au sésame
1óra 15p
Pâtes au poulet tikka masala
45p
Parmigiana courgettes et pommes de terre
1óra 15p
Pain de Pâques complet aux œufs et truite fumée
1hod. 45min
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1óra
Pâtes crémeuses aux crevettes cajun
30p
Taboulé d'orge rose à la pistache
40p
Mijoté de bœuf aux poivrons
3h 15min
Jambalaya de poulet
40p
Taboulé de couscous complet aux légumes et thon à l’huile
3hod. 10min
Crumble de pommes et myrtilles à l'huile de coco
1óra