Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolat noir 70% de cacao, en morceaux
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 4 œufs
- 20 g de poudre de stévia
- 1 pincée de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1506.6 kJ / 360.1 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 19.8 g
- Tłuszcz
- 29.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.8 g
- Błonnik
- 3.6 g
- Sód
- 89.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Muffins à la pâte à tartiner
30min
Gâteau quatre-quarts enrobé de chocolat
1 Std. 30 Min
Plateau de douceurs sucrées pour maman
Brak ocen
Crumpets (UK)
3 Std.
Fondant au chocolat
40min
Mijoté de dinde à la harissa, boulgour et amandes aux fèves
35min
Pain cétogène à la farine de coco
50min
Madeleines au miel et à la fleur d’oranger
6 Std. 25 Min
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40min
Donuts marbré
30min
Gâteau au chocolat, glaçage rocher
1 Std. 15 Min
Tarte amandine aux pommes et poires
50min