Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 克 油
- 1 茶匙 蝦醬
- 25 克 蒜頭
- 25 克 紅蔥頭
- 15 克 新鮮紅辣椒
- 2 根 新鮮香茅, 取根部、切段
- 4 片 檸檬葉
- 2 大匙 糖
- 400 克 松阪肉, 切片
- 10 克 新鮮香菜
- 1 茶匙 檸檬汁
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1511 kJ / 362 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 1 g