
Urządzenia i Akcesoria
蝦醬香茅炒豬肉
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 人份
Składniki
-
油15 克
-
蝦醬1 茶匙
-
蒜頭25 克
-
紅蔥頭25 克
-
新鮮紅辣椒15 克
-
新鮮香茅 取根部、切段2 根
-
檸檬葉4 片
-
糖2 大匙
-
松阪肉 切片400 克
-
新鮮香菜10 克
-
檸檬汁1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
362 kcal /
1511 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
11 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

踏進泰國廚房
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan