Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro freddo, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua fredda
Olio aromatizzato
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 17 acciughe sott'olio, scolate
- 200 g di burrata
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1517.6 kJ / 362.8 kcal
- Białko
- 10.7 g
- Węglowodany
- 15.1 g
- Tłuszcz
- 29.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.2 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 259.7 mg
Alternatywne przepisy
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2h 15min
Crostini di polenta con stracchino, radicchio e noci
1 godz. 30 min
Torta salata radicchio e robiola
2sa 30 dk
Mini cestini di Parmigiano Reggiano con crema di broccoli
30 Min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1h 20min
Crepês asparagi e salsiccia
1h 50min
Cheesecake al torroncino
4h 30min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 dk
Sformatini patate e porri
55 dk
Quiche radicchio e speck
2sa 30 dk
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1 godz. 30 min
Crostata di pomodori con pesto
1 godz. 30 min