Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de sucre en poudre
-
40
g de framboises lyophilisées (voir "Variante(s)")
lub 40 g de framboise en poudre
- Wartości odżywcze
- na 15 g
- Kalorie
- 227.3 kJ / 54.3 kcal
- Białko
- 0 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 0.2 mg
Alternatywne przepisy
Pain toupie rapide
40 min
Sweet Home - B
1j
ATELIER menu 2
1j
Gâteaux aux framboises à la pulpe d'amande
50 menit
ATELIER menu 1
1j
Crème fouettée mascarpone
5 min
Mousse minute à la framboise
5 min
Crème glacée caramel et cacahuète
3h 20 min
Crème dessert aux speculoos
6 Std. 20 Min
Cake vapeur citron et framboises
1 Std. 15 Min
Mouhalabieh (crèmes à la fleur d’oranger)
2 godz. 20 min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12 Std.