Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 œufs
- 300 g de farine de blé
- 500 g d'eau, et une grande quantité d'eau salée, pour la cuisson des ravioli
- 400 g de chair de courge butternut, en cubes
- 60 g de parmesan, en morceaux
- 110 g de noisettes
- 1 gousse d'ail
- 8 feuilles de sauge fraîche, hachées, et un peu pour la finition
- du sel
- du poivre moulu
- huile d'olive, pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2715 kJ / 649 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 33 g
Alternatywne przepisy
Hachis de poulet et polenta
45 min
Moussaka grecque
1 Std. 20 Min
Fettuccine fraîches sauce gorgonzola
45 min
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1h
Chakchouka aux tomates cerise, feta et pois chiches
1 Std. 20 Min
Tarte aux figues, courgettes et mozzarella
45 min
Pizza au pesto de pistaches, fromage stracciatella et mortadelle
3h 10min
Sfincione (pizza sicilienne)
3 Std. 20 Min
Pitas grecques
2h 55min
Ravioli ricotta et épinards
1h 10min
Tourte aux blettes et aux pignons de pin
1 Std. 50 Min
Strudel aux champignons, feta et épinards
1 godz. 45 min