Urządzenia i Akcesoria
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Ricotta
-
full cream milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
lemon zest only, no white pith, grated1
Shortcrust pastry
-
plain flour200 g
-
butter cut into pieces and chilled100 g
-
sea salt¼ tsp
-
chilled water50 - 60 g
Filling
-
butter plus extra for greasing20 g
-
fennel trimmed, core removed and cut into quarters, reserve fronds for garnishing200 g
-
raw sugar1 tbsp
-
apple cider vinegar30 g
-
fresh silverbeet leaves only, stalks removed, leaves thinly sliced30 g
-
pitted green olives cut into slices (optional)12
-
eggs2
-
full cream milk30 g
-
pouring (whipping) cream30 g
-
sea salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
Parmesan crisps
-
fennel seeds1 tsp
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)100 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
487.3 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
1843.8 kJ /
439 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
12 g
Węglowodany
33.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ham and zucchini quiche
1 godz. 45 min
Fresh pasta dough
1 godz.
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2 godz.
Mixed mushroom pâté
1 godz. 25 min
Fruity pear mince tarts
2 godz. 30 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Fresh tomato tart
40 min
Smoked salmon slice
2 godz. 40 min
Ricotta gnocchi
2 godz.
Wholemeal crumpets
1 godz. 40 min
Classic mushroom risotto
30 min
Hommus dip
5 min