Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 gelatine blaadjes (2 g per blaadje)
- 50 g water, plus iets extra voor het weken
- 300 g gemengde verse rode bessen (bijv. aardbeien, frambozen)
- 200 g suiker
- 250 g kwark
- 250 g room, min. 30% vet, gekoeld
- verse muntblaadjes, voor garnering
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1432 kJ / 342 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse van ham
10 Min
Bessenschuim
10 Min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2h 50min
Citroenslush
10 Min
Forel met hollandaisesaus
50 Min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 Std. 30 Min
Crostini met champignons en fontinakaas
Brak ocen
Mangosapje met cayennepeper
10 Min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1 Std. 15 Min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Brak ocen
Smoothie bowl met granaatappel en chiazaad
20 Min