Urządzenia i Akcesoria
Bessenmousse
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 porties
Składniki
-
gelatineblaadjes (2 g per blaadje)5
-
water plus iets extra voor het weken50 g
-
300 g bevroren gemengde rode bessen, (bijv. aardbeien, frambozen)gemengde verse rode bessen (bijv. aardbeien, frambozen)300 g
-
suiker200 g
-
250 g ricottakwark250 g
-
room, min. 30% vet gekoeld250 g
-
verse muntblaadjes voor garnering
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
7 g
Kalorie
1432 kJ /
342 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Het basiskookboek
174 Przepisy
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
1 godz. 30 min
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Brak ocen
Rabarber-munt cocktail
2 godz.
Dipsaus van abrikozenyoghurt met curry
10 min
Abrikozenlikeur
30 min
Granité van koffie
8 godz. 10 min
Hazelnootijs
Brak ocen
Gestoomde citroencake
2 godz. 20 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Lentetaart met yoghurt
5 godz. 15 min
Bessenschuim
10 min