湯種焦糖核桃肉桂捲

湯種焦糖核桃肉桂捲

4.8 9 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz.
9 個

Składniki

湯種
  • 高筋麵粉
    20 克
  • 鮮奶
    100 克
麵糰
  • 鮮奶
    65 克
  • 1 顆
  • 蛋黃
    1 顆
  • 50 克
  • 新鮮酵母
    10 克
  • 中筋麵粉 ,多備一點灑粉用
    300 克
  • ½ 茶匙
  • 無鹽奶油
    45 克
  • 250 克
肉桂奶油內餡
  • 核桃
    80 克
  • 無鹽奶油
    85 克
  • 黑糖
    120 克
  • 肉桂粉
    11 克
組裝和烘烤
  • 中筋麵粉 ,多備一點灑粉用
  • 焦糖醬 ,使用Cookidoo食譜製作
    300 克

Wartości odżywcze na 9 個

Kalorie 5070.9 kcal / 21209.1 kJ
Białko 69.1 g
Tłuszcz 263.4 g
Węglowodany 625 g
Błonnik 16.7 g
Tłuszcz nasycony 719.7 g
Sód 1329.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...