
Urządzenia i Akcesoria
湯種焦糖核桃肉桂捲
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 4 godz.
9 個
Składniki
湯種
-
高筋麵粉20 克
-
鮮奶100 克
麵糰
-
鮮奶65 克
-
蛋1 顆
-
蛋黃1 顆
-
糖50 克
-
新鮮酵母10 克
-
中筋麵粉 ,多備一點灑粉用300 克
-
鹽½ 茶匙
-
無鹽奶油45 克
-
水250 克
肉桂奶油內餡
-
核桃80 克
-
無鹽奶油85 克
-
黑糖120 克
-
肉桂粉11 克
組裝和烘烤
-
中筋麵粉 ,多備一點灑粉用
-
焦糖醬 ,使用Cookidoo食譜製作300 克
Wartości odżywcze na 9 個
Kalorie
5070.9 kcal /
21209.1 kJ
Białko
69.1 g
Tłuszcz
263.4 g
Węglowodany
625 g
Błonnik
16.7 g
Tłuszcz nasycony
719.7 g
Sód
1329.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

人氣伴手禮
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan