醃黃蘿蔔
TM5 TM6

醃黃蘿蔔

3.7 (3 oceny)

Składniki

  • 300 克 白蘿蔔 ,去皮,切片(厚約0.5公分)
  • ½ 茶匙 鹽
  • 15 克 糖
  • 15 克 水果醋
  • ½ 茶匙 薑黃粉

Wartości odżywcze
na 1 整份食譜
Kalorie
530 kJ / 126.8 kcal
Białko
2.6 g
Węglowodany
28.1 g
Tłuszcz
1.3 g
Błonnik
3.3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy