醃黃蘿蔔

醃黃蘿蔔

3.7 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 96 godz. 30 min
1 完整食譜

Składniki

  • 白蘿蔔 ,去皮,切片(厚約0.5公分)
    300 克
  • ½ 茶匙
  • 15 克
  • 水果醋
    15 克
  • 薑黃粉
    ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Kalorie 126.8 kcal / 530 kJ
Białko 2.6 g
Tłuszcz 1.3 g
Węglowodany 28.1 g
Błonnik 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...