
Urządzenia i Akcesoria
滑蛋雞塊丼
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
去皮去骨雞胸肉 ,切塊(3公分)400 克
-
蠔油15 克
-
糖5 克
-
蛋1 顆
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
奇福餅乾150 克
-
油15 克
-
青蔥 ,切段(4公分)20 克
-
洋蔥 ,切絲150 克
-
醬油40 克
-
紹興酒15 克
-
味醂50 克
-
水200 克
-
蛋 ,略打散3 顆
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
463.4 kcal /
1936.8 kJ
Białko
35.6 g
Tłuszcz
14.4 g
Węglowodany
47.3 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

自製加熱食物
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan