滑蛋雞塊丼

滑蛋雞塊丼

4.2 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 去皮去骨雞胸肉 ,切塊(3公分)
    400 克
  • 蠔油
    15 克
  • 5 克
  • 1 顆
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 奇福餅乾
    150 克
  • 15 克
  • 青蔥 ,切段(4公分)
    20 克
  • 洋蔥 ,切絲
    150 克
  • 醬油
    40 克
  • 紹興酒
    15 克
  • 味醂
    50 克
  • 200 克
  • ,略打散
    3 顆

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 463.4 kcal / 1936.8 kJ
Białko 35.6 g
Tłuszcz 14.4 g
Węglowodany 47.3 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...