Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique

Gaspacho poivrons, coriandre et réduction balsamique

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
12 portions

Składniki

  • de sucre en poudre
    60 g
  • de vinaigre balsamique
    120 g
  • de poivrons rouges épépinés, en morceaux
    800 g
  • de tomates coupées en quatre et épépinées
    200 g
  • de coriandre fraîche
    1 bouquet
  • d'échalotes coupées en deux
    40 g
  • gousses d'ail coupées en deux
    2
  • de jus d'orange
    160 g
  • d'huile d'olive
    80 g
  • de sel
    3 pincées
  • de poivre 5 baies
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 130.3 kcal / 543.3 kJ
Białko 1.3 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 14.5 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Sód 584.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...