Mousse au chocolat et à la framboise

Mousse au chocolat et à la framboise

4.2 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 portions

Składniki

  • de sucre
    140 g
    140 g d'édulcorant de fruit du moine, en poudre
  • de cacao en poudre
    30 g
  • de framboises surgelées
    450 g
  • blancs d'œufs (voir Conseil)
    2
    115 g de jus de cuisson de pois chiches (aquafaba), refroidi
  • d'extrait naturel de vanille
    1 c. à thé
  • de framboises fraîches pour décorer
    100 g
  • chocolat râpé, pour décorer

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 83.1 kcal / 347.7 kJ
Białko 2.3 g
Tłuszcz 1 g
Węglowodany 19.2 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Sód 12.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...