Spiedini gratinati ai tre cavolfiori con bagnacauda

Spiedini gratinati ai tre cavolfiori con bagnacauda

4.4 9 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
10 pezzi

Składniki

Spiedini di cavolfiore
  • di pancarré a pezzi
    5 fette
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    60 g
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    10 g
  • di cimette di cavolfiore colorate
    750 g
  • di acqua
    500 g
  • uova
    2
  • di sale
    1 pizzico
Bagnacauda
  • spicchi di aglio senz'anima
    3
  • di acciughe sott'olio
    20 filetti
  • di olio extravergine di oliva
    100 g

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 175.9 kcal / 735.8 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 12.8 g
Węglowodany 8.8 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Sód 146.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...