Spiedini gratinati ai tre cavolfiori con bagnacauda

Spiedini gratinati ai tre cavolfiori con bagnacauda

4.5 10 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
10 pezzi

Składniki

Spiedini di cavolfiore
  • 5 fette di pancarré a pezzi
  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 750 g di cimette di cavolfiore colorate
  • 500 g di acqua
  • 2 uova
  • 1 pizzico di sale
Bagnacauda
  • 3 spicchi di aglio senz'anima
  • 20 filetti di acciughe sott'olio
  • 100 g olio extravergine di oliva

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 146.9 mg
Białko 7 g
Kalorie 735.8 kJ / 175.9 kcal
Tłuszcz 12.8 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Węglowodany 8.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...