Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 600 g di tonno fresco in 4 tranci (vedere consigli)
- 5 g di sale
- 450 g di topinambur, pelato e a pezzi (2-3-cm)
- 1 scalogno a metà
- 40 g di burro
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco + q.b.
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2111.9 kJ / 504.8 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 64.6 g
- Tłuszcz
- 132.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 0.2 mg
Alternatywne przepisy
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55 Min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1 Std.
Calamari Sottovuoto
50min
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1 Std.
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1 Std. 10 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5 godz. 10 min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1 Std.
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 Std. 30 Min