Filetti di trota sottovuoto con crema di fagioli e chips di verdure

Filetti di trota sottovuoto con crema di fagioli e chips di verdure

5.0 2 oceny
Przygotowanie 20 godz.
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 porzioni

Składniki

Filetti di trota sottovuoto
  • di acqua
    1600 g
  • di filetti di trota con la pelle (2 filetti)
    600 g
  • di sale
    2 pizzichi
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di olio extravergine di oliva
    10 g
  • di timo fresco
    2 rametti
Crema di fagioli e chips di verdure
  • di barbabietole cotte a fette (2-3 mm)
    150 g
  • di pastinaca a fette (2-3 mm)
    150 g
  • di zucchine a fette (2-3 mm)
    150 g
  • olio extravergine di oliva + q.b.
    80 g
  • sale + q.b.
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato + q.b.
    1 cucchiaino
  • di porro a fette
    30 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di rosmarino fresco solo gli aghi
    1 rametto
  • filetto di acciuga sott'olio
    1
  • di fagioli cannellini in scatola sgocciolati e sciacquati
    240 g
  • di acqua
    200 g
  • dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) sbriciolato
    1

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 813 kcal / 3405 kJ
Białko 46 g
Tłuszcz 52 g
Węglowodany 38 g
Błonnik 8.6 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Sód 3306 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...