Filetti di trota sottovuoto con crema di fagioli e chips di verdure

Filetti di trota sottovuoto con crema di fagioli e chips di verdure

5.0 2 oceny
Przygotowanie 20 godz.
Czas całkowity 1 godz. 30 min
2 porzioni

Składniki

Filetti di trota sottovuoto
  • 1600 g di acqua
  • 600 g di filetti di trota con la pelle (2 filetti)
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 10 g olio extravergine di oliva
  • 2 rametti di timo fresco
Crema di fagioli e chips di verdure
  • 150 g di barbabietole cotte a fette (2-3 mm)
  • 150 g di pastinaca a fette (2-3 mm)
  • 150 g di zucchine a fette (2-3 mm)
  • 80 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 1 cucchiaino sale + q.b.
  • 1 cucchiaino di pepe nero macinato + q.b.
  • 30 g di porro a fette
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 rametto di rosmarino fresco solo gli aghi
  • 1 filetto di acciuga sott'olio
  • 240 g di fagioli cannellini in scatola sgocciolati e sciacquati
  • 200 g di acqua
  • 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) sbriciolato

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 3306 mg
Białko 46 g
Kalorie 3405 kJ / 813 kcal
Tłuszcz 52 g
Błonnik 8.6 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...