Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)

4.7 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions

Składniki

  • panela cheese (Mexican fresh cheese) cut into pieces
    3 oz
    3 oz feta cheese, cut into pieces
  • onions halved
    3 ½ oz
  • tomatoes cut into pieces
    8 oz
  • oil
    ½ oz
  • homemade chicken stock paste
    1 heaping tsp
    1 stock cubes
  • boneless, skinless chicken breast cut into pieces (1¼ in.-1½ in.)
    12 oz
  • piloncillo cut into pieces (see tip)
    ½ oz
    ½ oz brown sugar, cut into pieces (see tip)
  • canned chipotle chilies (in adobo sauce)
    ½ - 1 oz
  • dried bay leaf
    1
  • Mexican tostadas
    6
    6 taco shells
  • sour cream
    3 oz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1889 mg
Białko 69.9 g
Kalorie 5232.9 kJ / 1250.7 kcal
Tłuszcz 50 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 22.4 g
Węglowodany 139.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...