Urządzenia i Akcesoria
Fettuccine Alfredo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
pecorino romano in pieces, plus extra to garnish6 oz
-
water40 oz
-
extra virgin olive oil divided, to taste3 - 4 tsp
-
salt plus 1-2 pinches to season, to taste (see Tip)¼ tsp
-
dried fettuccine pasta12 oz
-
unsalted butter in pieces5 oz
-
heavy whipping cream5 oz
-
chopped parsley to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1077 mg
Białko
25.7 g
Kalorie
3645.8 kJ /
871.4 kcal
Tłuszcz
56.2 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
34.2 g
Węglowodany
66.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
One Pot Pastas
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Spaghetti Carbonara
40 min
Boiled Pasta
20 min
Chicken Enchiladas
40 min
Shrimp Scampi
40 min
Garlic Mashed Potatoes
50 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Mexican Lasagna
1 godz. 20 min
Biscuits and Gravy
40 min
Chicken Marsala
40 min
Macaroni and Cheese
35 min
Beef Barbacoa
2 godz.
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min