Urządzenia i Akcesoria
Picadillo (Texas Hash)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
white onions quartered4 ½ oz
-
jalapeño chilies de-seeded and de-stemmed2
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
homemade fajita seasoning or packaged2 tsp
-
diced tomatoes with juice (14.5 oz)1 can
-
russet potatoes peeled, cubed (½ in.)9 oz
-
lean ground beef crumbled16 oz
-
frozen mixed vegetables4 oz
-
salt to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1176 kJ /
281 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pozole Verde
2h
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30min
Pork Tortas
2h 20min
Beef Tostadas
1h 10min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1h 15min
Huevos Rancheros
45min
Chicken Enchiladas
40min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Chicken Enfrijoladas
50min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40min
Tortilla Soup
25min
Tinga de Pollo
40min