Urządzenia i Akcesoria
Picadillo (Texas Hash)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
white onions quartered4 ½ oz
-
jalapeño chilies de-seeded and de-stemmed2
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
homemade fajita seasoning or packaged2 tsp
-
diced tomatoes with juice (14.5 oz)1 can
-
russet potatoes peeled, cubed (½ in.)9 oz
-
lean ground beef crumbled16 oz
-
frozen mixed vegetables4 oz
-
salt to taste¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
11 g
Kalorie
1176 kJ /
281 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Carnitas
50 min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Shredded Chicken and Vegetable Lettuce Cups
1 godz. 15 min
Fettuccine Alfredo
40 min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5 godz. 45 min
Beef Tostadas
1 godz. 10 min
Chicken Enchiladas
40 min
Pozole Verde
2 godz.
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Tinga de Pollo
40 min
Chicken and Avocado Arepas
1 godz.