
Urządzenia i Akcesoria
Picadillo (Texas Hash)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
white onions quartered4 ½ oz
-
jalapeño chilies de-seeded and de-stemmed2
-
garlic cloves2
-
olive oil½ oz
-
homemade fajita seasoning or packaged2 tsp
-
diced tomatoes with juice (14.5 oz)1 can
-
russet potatoes peeled, cubed (½ in.)9 oz
-
lean ground beef crumbled16 oz
-
frozen mixed vegetables4 oz
-
salt to taste¼ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
281 kcal /
1176 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
14 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Beef Empanadas
1 godz. 10 min
Fish Carnitas
20 min
Tinga de Pollo (TM6 Metric)
40 min
Tinga de Pollo (TM6)
40 min
Chicken Enchiladas
40 min
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Pozole Verde
2 godz.
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30 min
Carnitas
50 min
Beef Tostadas
1 godz. 10 min
Pozole Rojo
2 godz. 5 min
Chicken and Avocado Arepas
1 godz.