
Urządzenia i Akcesoria
Gotowanie kaszy gryczanej
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
250 g
Składniki
-
1000 g wody
-
1 - 1 ½ łyżeczki soli
-
10 g oleju
-
50 - 250 g kaszy gryczanej, prażonej
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
371.2 kcal /
1554 kJ
Białko
12.4 g
Tłuszcz
6.8 g
Węglowodany
69.2 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Sód
782 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DODATKI
15 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Gotowanie kaszy jęczmiennej pęczak
35min
Gotowanie kaszy jaglanej
20min
Gotowanie kaszy bulgur
25min
Gotowanie kaszy jęczmiennej
20min
Gotowanie 300 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55min
Gotowanie 400 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55min
Gotowanie 300 g kaszy orkiszowej pęczak
35min
Gotowanie 200 g kaszy orkiszowej pęczak
35min
Gotowanie 450 g ryżu brązowego, długoziarnistego
55min
Gotowanie 300 g kaszy bulgur
35min
Gotowanie 200 g kaszy bulgur
35min
Gotowanie ryżu
25min