
Urządzenia i Akcesoria
Pasta śródziemnomorska
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
10 porcji
Składniki
-
suszonych pomidorów, w oleju odsączonych (ok. 6 sztuk)60 g
-
cebula przekrojona na pół½ - 1
-
ząbek czosnku (opcjonalnie)1
-
bazylii, świeżej tylko liście4 gałązki
-
natki pietruszki, świeżej tylko liście3 gałązki
-
serka kremowego podzielonego na kawałki200 - 300 g
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
-
cukru¼ łyżeczki
-
koncentratu pomidorowego (opcjonalnie)30 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
134 kcal /
557 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® NA BIWAKU
12 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Deska masła z pesto szpinakowym
10 min
Pasta z białej fasoli z suszonymi pomidorami i tymiankiem
10 min
Pomidorowa pasta z serem feta
35 min
Pasta marchewkowa
15 min
Dip z zielonymi oliwkami
10 min
Pasta kanapkowa z szynki i rukoli
15 min
Pasta z oliwek
5 min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min
Pasta z wędzonym łososiem i porem
30 min
Kanapki z pastą buraczaną, awokado i łososiem
10 min
Pasta z tuńczyka i jajek
20 min
Pasta z prażonego słonecznika
10 min