Légumes aux haricots verts

Légumes aux haricots verts

4.5 182 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • gousses d'ail
    2
  • d'oignons coupés en deux
    150 g
  • de concentré de tomate turque (Domates Salçası)
    20 g
    20 g de concentré de tomate
  • d'huile d'olive
    40 g
  • de tomates coupées en deux
    250 g
  • de haricots verts frais (haricots nains ou à rames), coupés en morceaux (5 cm)
    500 g
    500 g de haricots verts surgelés, préalablement décongelés et coupés en morceaux (5 cm)
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre moulu
    ½ c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 160 kcal / 669 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...