
Urządzenia i Akcesoria
Légumes aux haricots verts
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
gousses d'ail2
-
d'oignons coupés en deux150 g
-
de concentré de tomate turque (Domates Salçası)20 g
-
d'huile d'olive40 g
-
de tomates coupées en deux250 g
-
de haricots verts frais (haricots nains ou à rames), coupés en morceaux (5 cm)500 g
-
de sucre en poudre1 c. à café
-
de sel1 c. à café
-
de poivre moulu½ c. à café
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
160 kcal /
669 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Escapade en Turquie
10 Przepisów
Francja
Francja