Crème renversée au caramel
TM31 TM5 TM6

Crème renversée au caramel

4.6 (121 ocen)

Składniki

Le caramel

  • 1 c. à soupe d'eau
  • 140 g de sucre en poudre

La crème aux oeufs

  • 3 œufs
  • 100 g de sucre en poudre
  • 150 g de lait concentré non sucré
  • 350 g de lait entier
  • 1 gousse de vanille, fendue dans la longueur

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1251 kJ / 296 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
49.2 g
Tłuszcz
8 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy