Crème renversée au caramel

Crème renversée au caramel

4.7 140 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 4 godz. 50 min
6 portions

Składniki

Le caramel
  • d'eau
    1 c. à soupe
  • de sucre en poudre
    140 g
La crème aux oeufs
  • œufs
    3
  • de sucre en poudre
    100 g
  • de lait concentré non sucré
    150 g
  • de lait entier
    350 g
  • gousse de vanille fendue dans la longueur
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 296 kcal / 1251 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 49.2 g
Błonnik 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...