Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de fraises, lavées, équeutées et coupées en deux (soit un poids total d'env. 1,1 kg)
- 750 g de sucre à confiture
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 3410 kJ / 815 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 203 g
- Tłuszcz
- 0.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 283.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de quetsches à la cannelle
6h
Confiture melon-anis
6h
Gelée de framboise
6h
Gelée de pomme à la vanille
6h
Confiture de cerises
6h
Confiture de framboises au romarin
30min
Confiture d'abricots
6h
Confiture pêche-myrtille
6h
Confiture de poires
6h
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Gelée de fruits rouges
2 Std. 45 Min
Confiture de figues
1h 30min