Urządzenia i Akcesoria
Confiture de fraises
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz.
4 bocaux
Składniki
-
1000 g de fraises lavées, équeutées et coupées en deux (soit un poids total d'env. 1,1 kg)
-
750 g de sucre à confiture
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Sód
283.8 mg
Białko
1.8 g
Kalorie
3410 kJ /
815 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
203 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Confitures de fruits
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Gelée de framboise
6 godz.
Confiture de cerises
6 godz.
Confiture pêche-myrtille
6 godz.
Confiture de fraises
1 godz. 5 min
Confiture de pommes et de kiwis
1 godz. 50 min
Confiture de framboises au romarin
30 min
Confiture melon-anis
6 godz.
Confiture de figues
1 godz. 30 min
Confiture de prunes à l'armagnac
6 godz.
Confiture de fruits rouges au prosecco
35 min
Confiture d'abricots
6 godz.
Confiture de poires
6 godz.