Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
TM6

Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip

2.0 (1 ocena)

Składniki

  • 1 teentje knoflook
  • 40 g Cheddar kaas, in stukken
  • 1600 g water
  • 300 g vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)
  • 350 g rode bieten (passend in de opening van het mengbeker deksel)
  • 5 el olijfolie
  • 1 eierdooier
  • ¼ tl zout
  • 3 snuifjes gemalen peper
  • 90 - 130 g paneermeel, en iets meer om in te wentelen

Yoghurt dip

  • 150 g yoghurt
  • 1 el olijfolie
  • 1 tl limoenschil
  • 2 snuifjes zout
  • 2 snuifjes gemalen peper
  • ½ bos verse peterselie, als afwerking

Wartości odżywcze
na 1 stuk
Kalorie
616.5 kJ / 147.4 kcal
Białko
3.5 g
Węglowodany
13.6 g
Tłuszcz
9 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Błonnik
1.8 g
Sód
186.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy