Urządzenia i Akcesoria
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
12 stuks
Składniki
-
teentje knoflook1
-
Cheddar kaas in stukken40 g
-
water1600 g
-
vastkokende aardappelen (passend in de opening van het mengbeker deksel)300 g
-
rode bieten (passend in de opening van het mengbeker deksel)350 g
-
olijfolie5 el
-
eierdooier1
-
zout¼ tl
-
gemalen peper3 snuifjes
-
paneermeel en iets meer om in te wentelen90 - 130 g
Yoghurt dip
-
yoghurt150 g
-
olijfolie1 el
-
limoenschil1 tl
-
zout2 snuifjes
-
gemalen peper2 snuifjes
-
verse peterselie als afwerking½ bos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
186.8 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
616.5 kJ /
147.4 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Flexitarische smaken
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Cijfertaart
Brak ocen
Soba noodle mee goreng
40 min
Boter plank met spinaziepesto
10 min
Fruitkroon
Brak ocen
Tzatziki
20 min
Knoflook en uien glaceren
Brak ocen
Harde pistachekoekjes
45 min
Parelgerst- en champignonsoep
Brak ocen
Thaise rode curry
1 godz.
Kweeperentaart
50 min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 godz. 15 min
Basis kippenbouillon
35 min